СРПСКО-КОРЕЈСКИ ИНФОРМАТИЧКО ПРИСТУПНИ ЦЕНТАР

Република Србија
МИНИСТАРСТВО ДРЖАВНЕ УПРАВЕ И ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ
 
Учионица

ИТ Сала 1

ИТ 1 учионица располаже пројектором, платном и рачунарима нове генерације и може се прилагодити конференцијски потребама и догађајима мањег обима.

Опрема

Професионална ИТ опрема

КЛИМАТИЗОВАНО

Потпуно климатизоване просторије

НАМЕШТАЈ

Квалитетан и удобан намештај

ОЗВУЧЕЊЕ

Професионално озвучење

Учионица

ИТ Сала 2

ИТ 2 учионица располаже Смарт подиjумом (SmartPodium), пројектором, платном као и рачунарима нове генерације. Сала се може прилагодити конференцијским потребама и догађајима мањег обима.

ОПРЕМА

Професионална ИТ опрема

КЛИМАТИЗОВАНО

Потпуно климатизоване просторије

НАМЕШТАЈ

Квалитетат и удобан намештај

ОЗВУЧЕЊЕ

Професионално озвучење

 

Зашто СКИП Центар

СКИП центар је мулти функционалан објекат комплетно покривен брзом wifi интернет конекцијом и састоји се од  две потпуно опремљене сале за обуке из ИТ, сале за састанке са Смарт TВ-ом (SmartTV) и семинар сале. СКИП Центар располаже са 50 најсавременијих лаптоп рачунара, опремом за видео конференције и два Смарт подиjума (SmartPodium) које карактерише јединствена комбинација новог технолошког дизајна и функционалности.

 

Учионице

СКИП центар је мулти функционалан објекат комплетно покривен брзом wifi интернет конекцијом и састоји се од  две потпуно опремљене сале за обуке из ИТ, сале за састанке са Смарт TВ-ом (SmartTV) и семинар сале.

Сазнај више

 

Опрема

СКИП Центар располаже са 50 најсавременијих лаптоп рачунара, опремом за видео конференције и два Смарт подиjума (SmartPodium)

Сазнај више

 

Семинар сала

Семинар сала се може прилагодити конференцијским потребама – са или без рачунарске опреме. Такође располаже Смарт подиjумом (SmartPodium), пројектором и платном. Коришћење столова и столица је опционално.

Сазнај више

 

Сала за састанке

Сала за састанке располаже конференцијским столом и ТВ монитором са Поликом (Polycom) уређајем који омогућава одржавање видео конференција

Сазнај више

 

ИТ сала 1

Сазнај више

 

ИТ сала 2

Сазнај више

 

СЕМИНАР САЛА

сазнај више

Најновије вести

Сазнајте најновије вести из центра

Погледај све вести

ДЕЛЕГАЦИЈА РЕПУБЛИКЕ КОРЕЈЕ У ПОСЕТИ НАЈБОЉЕМ ИНФОРМАТИЧКО-ПРИСТУПНОМ ЦЕНТРУ НА СВЕТУ

У оквиру посете Министарству државне управе и локалне самоуправе делегација Националне агенције за информационо друштво Владе Републике Кореје (енг. Nation Agency for Information Society, NIA) другог дана званичне посете Србији састала се у СКИП цент…

Опширније

СВЕЧАНО ОТВОРЕН СКИП ЦЕНТАР У НИШУ, ДРУГИ ПО РЕДУ У СРБИЈИ

Још један Српско-корејски информатичко-приступни (СКИП) центар свечано је отворен данас у Нишу, уз финансијску подршку Националне агенције за информационо друштво Републике Кореје, чиме је Србија постала једина земља у региону која има два оваква цен…

Опширније

У СКИП ЦЕНТРУ ОДРЖАНА БЕСПЛАТНА РАДИОНИЦА ЗА ДЕЦУ

У Српско–корејском информатичко-приступном центру Министарства државне управе и локалне самоуправе, у оквиру европске иницијативе CTEM Discovery кампање 2023, одржана је бесплатна радионица за децу од пет до 12 година „Иноватори одрживог развоја: Cub…

Опширније