СРПСКО-КОРЕЈСКИ ИНФОРМАТИЧКО ПРИСТУПНИ ЦЕНТАР

Република Србија
МИНИСТАРСТВО ДРЖАВНЕ УПРАВЕ И ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ
 
Учионица

ИТ Сала 1

ИТ 1 учионица располаже пројектором, платном и рачунарима нове генерације и може се прилагодити конференцијски потребама и догађајима мањег обима.

Опрема

Професионална ИТ опрема

КЛИМАТИЗОВАНО

Потпуно климатизоване просторије

НАМЕШТАЈ

Квалитетан и удобан намештај

ОЗВУЧЕЊЕ

Професионално озвучење

Учионица

ИТ Сала 2

ИТ 2 учионица располаже Смарт подиjумом (SmartPodium), пројектором, платном као и рачунарима нове генерације. Сала се може прилагодити конференцијским потребама и догађајима мањег обима.

ОПРЕМА

Професионална ИТ опрема

КЛИМАТИЗОВАНО

Потпуно климатизоване просторије

НАМЕШТАЈ

Квалитетат и удобан намештај

ОЗВУЧЕЊЕ

Професионално озвучење

 

Зашто СКИП Центар

СКИП центар је мулти функционалан објекат комплетно покривен брзом wifi интернет конекцијом и састоји се од  две потпуно опремљене сале за обуке из ИТ, сале за састанке са Смарт TВ-ом (SmartTV) и семинар сале. СКИП Центар располаже са 50 најсавременијих лаптоп рачунара, опремом за видео конференције и два Смарт подиjума (SmartPodium) које карактерише јединствена комбинација новог технолошког дизајна и функционалности.

 

Учионице

СКИП центар је мулти функционалан објекат комплетно покривен брзом wifi интернет конекцијом и састоји се од  две потпуно опремљене сале за обуке из ИТ, сале за састанке са Смарт TВ-ом (SmartTV) и семинар сале.

Сазнај више

 

Опрема

СКИП Центар располаже са 50 најсавременијих лаптоп рачунара, опремом за видео конференције и два Смарт подиjума (SmartPodium)

Сазнај више

 

Семинар сала

Семинар сала се може прилагодити конференцијским потребама – са или без рачунарске опреме. Такође располаже Смарт подиjумом (SmartPodium), пројектором и платном. Коришћење столова и столица је опционално.

Сазнај више

 

Сала за састанке

Сала за састанке располаже конференцијским столом и ТВ монитором са Поликом (Polycom) уређајем који омогућава одржавање видео конференција

Сазнај више

 

ИТ сала 1

Сазнај више

 

ИТ сала 2

Сазнај више

 

СЕМИНАР САЛА

сазнај више

Најновије вести

Сазнајте најновије вести из центра

Погледај све вести

У СКИП ЦЕНТРУ ОДРЖАНА БЕСПЛАТНА РАДИОНИЦА ЗА ДЕЦУ

У Српско–корејском информатичко-приступном центру Министарства државне управе и локалне самоуправе, у оквиру европске иницијативе CTEM Discovery кампање 2023, одржана је бесплатна радионица за децу од пет до 12 година „Иноватори одрживог развоја: Cub…

Опширније

У СКИП центру МДУЛС-а обележен јубилеј Википедије на српском језику

У Српско  корејском информатичко приступном (СКИП) центру, који ради у оквиру Министарства државне управе и локалне самоуправе, Википедија на српском језику прославила је две деценије свог постојања.

СКИП центар континуирано пружа подршку овом нај…

Опширније

ОКО 70 ХИЉАДА ГРАЂАНА УСПЕШНО ЗАВРШИЛО ОБУКЕ У СКИП ЦЕНТРУ ОД ЊЕГОВОГ ОТВАРАЊА ДО ДАНАС

„Око 70 хиљада грађана успешно је завршило различите програме обука у области информационо-комуникационих технологија у СКИП центру у Београду од његовог отварања до данас. Успостављање другог таквог центра у Нишу од великог је значаја, посебно имају…

Опширније