СРПСКО-КОРЕЈСКИ ИНФОРМАТИЧКО ПРИСТУПНИ ЦЕНТАР

Република Србија
МИНИСТАРСТВО ДРЖАВНЕ УПРАВЕ И ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ
 
Учионица

ИТ Сала 1

ИТ 1 учионица располаже пројектором, платном и рачунарима нове генерације и може се прилагодити конференцијски потребама и догађајима мањег обима.

Опрема

Професионална ИТ опрема

КЛИМАТИЗОВАНО

Потпуно климатизоване просторије

НАМЕШТАЈ

Квалитетан и удобан намештај

ОЗВУЧЕЊЕ

Професионално озвучење

Учионица

ИТ Сала 2

ИТ 2 учионица располаже Смарт подиjумом (SmartPodium), пројектором, платном као и рачунарима нове генерације. Сала се може прилагодити конференцијским потребама и догађајима мањег обима.

ОПРЕМА

Професионална ИТ опрема

КЛИМАТИЗОВАНО

Потпуно климатизоване просторије

НАМЕШТАЈ

Квалитетат и удобан намештај

ОЗВУЧЕЊЕ

Професионално озвучење

 

Зашто СКИП Центар

СКИП центар је мулти функционалан објекат комплетно покривен брзом wifi интернет конекцијом и састоји се од  две потпуно опремљене сале за обуке из ИТ, сале за састанке са Смарт TВ-ом (SmartTV) и семинар сале. СКИП Центар располаже са 50 најсавременијих лаптоп рачунара, опремом за видео конференције и два Смарт подиjума (SmartPodium) које карактерише јединствена комбинација новог технолошког дизајна и функционалности.

 

Учионице

СКИП центар је мулти функционалан објекат комплетно покривен брзом wifi интернет конекцијом и састоји се од  две потпуно опремљене сале за обуке из ИТ, сале за састанке са Смарт TВ-ом (SmartTV) и семинар сале.

Сазнај више

 

Опрема

СКИП Центар располаже са 50 најсавременијих лаптоп рачунара, опремом за видео конференције и два Смарт подиjума (SmartPodium)

Сазнај више

 

Семинар сала

Семинар сала се може прилагодити конференцијским потребама – са или без рачунарске опреме. Такође располаже Смарт подиjумом (SmartPodium), пројектором и платном. Коришћење столова и столица је опционално.

Сазнај више

 

Сала за састанке

Сала за састанке располаже конференцијским столом и ТВ монитором са Поликом (Polycom) уређајем који омогућава одржавање видео конференција

Сазнај више

 

ИТ сала 1

Сазнај више

 

ИТ сала 2

Сазнај више

 

СЕМИНАР САЛА

сазнај више

Најновије вести

Сазнајте најновије вести из центра

Погледај све вести

ЈОШ ЈЕДАН ВИКИМЕДИЈА УРЕЂИВАЧКИ МАРАТОН У СКИП ЦЕНТРУ

У Српско-корејском информатичко приступном центру је у сарадњи са Викимедијом Србије организован трећи по реду уређивачки маратон поводом Светског дана избеглица који ће трајати од 20 – 27. јуна.

Маратон укључује и догађај који се одржао у петак, …

Опширније

ОБЕЛЕЖЕН МЕЂУНАРОДНИ ДАН ДЕВОЈЧИЦА У ИКТ-У У СКИП ЦЕНТРУ

У оквиру обележавања Међународног дана девојчица у ИКТ, више од 30 ученица Основне школе „Краљ Петар Први“ из Београда посетило је Српско-корејски информатичко-приступни центар Министарства државне управе и локалне самоуправе. Девојчице су имале прил…

Опширније

У СУСРЕТ „САТУ ПРОГРАМИРАЊА“: ЗА ОСНОВЦЕ НИЖИХ РАЗРЕДА БЕСПЛАТНЕ РАДИОНИЦЕ

Поводом најаве одржавања међународне иницијативе „Час програмирања“ (енг. „Hour of Code“), која је покренута на глобалном нивоу у циљу промоције програмирања међу најмлађом популацијом, данас је у СКИП центру Министарства државне управе и ло…

Опширније