20/06/2018 Вести 0

Због великог интересовања отварамо још један термин за бесплатне обуке компјутерског програмирања у Пајтону (Phyton) и Веб програмирања у оквиру Бесплатне летње школе програмирања и корејске културе, која ће се одржавати од 2. до 27. јула у нашем Српско-корејском информатичко-приступном центру (СКИП Центру), у Добрињској 11.

Имајући у виду да су информационе технологије данас најтраженије и најперспективније занимање 21. века, а Република Кореја светски лидер у овој области, као и да Србија и Кореја остварују успешну сарадњу, предавачи реномираних ИТ факултета у Сеулу ће држати БЕСПЛАТНЕ обуке програмирања са једним од најтраженијих програмских језика – Пајтоном (Phyton), креирања веб страница, као и часове корејске културе.

Часови ће бити искључиво на енглеском језику и одржаваће се пет пута седмично радним данима у форми ДВОЧАСА (2 x 60 мин са кратком паузом и увек у исто време). Будући да је број места ограничен, искористите прилику и  пријавите се на један или на више понуђених курсева на следећу мејл адресу: skipcentar@mduls.gov.rs  или на следећу пријаву коју можете наћи ОВДЕ.

Наши предавачи упутиће полазнике у све неоходне вештине потребне за компјутерско програмирање са Пајтоном (Phyton). Полазници ће научити како програми функционишу, а имаће и могућност да сами програмирају са једноставним кодовима у савременом Објектно-оријентисаном програмирању.

Поред Пајтона (Phyton) и прављења сајтова, наши полазници ће се упознати и са корејском културом у оквиру часова Корејске културе. Корејски студенти ће нашим полазницима приближити како традиционалну културу, тако и светски популаран К-Поп (K-Pop).

Додатни Термини обука:

  • Пајтон(Phyton) – понедељак, среда од 14 до 16 часова
  • Веб програмирање (програмирање првог веб сајта) – уторак и четвртак од 13 до 15 часова
  • Корејска култура – понедељак и среда од 13 до 14 часова и петак од 13 до 16 часова

 

Важна напомена: Полазници не морају носити са собом компјутере, сва неопходна опрема је већ обезбеђена од стране СКИП центра.  Такође, није потребно да полазник има претходно искуство.