04/08/2020 Вести 0

Српско-корејски информатичко-приступни центар објединио је на једном месту своје друштвене мреже тако да од сада можете једноставно да им приступите, да се повежете са нашим налозима и да пратите наше активности на Фејсбуку, Инстаграму, Јутјубу, Твитеру као и на званичном сајту.
Све што је потребно јесте да својим телефоном скенирате овај QR код, а када то учините само један клик на одабрану платформу одвешће вас на нашу страницу. На овај начин бићете убудуће у потпуности упућени у активности СКИП центра, имаћете увид у планове које намеравамо да реализујемо и моћи ћете међу првима да се пријавите за наше изузетно посећење обуке, а посебно за „Бесплатну летњу школу програмирања“ коју реализујемо са младим ИТ стручњацима из Републике Кореје.
Позивамо вас да скенирате приложени QR код и да нас „запратите“ на нашим каналима интернет комуникације, од којих су поједини тренутно у фази разраде. У припреми је и креирање вибер заједнице СКИП центра, као све присутнијег нивоа интеракције са јавношћу.
Циљ нам је постизање још боље видљивости нашег центра на интернету, лашег и бржег приступа нашим друштвеним мрежама, а све то у склопу заокруживања процеса реализације пројекта „Унапређење платформе за комуникацију СКИП центра“.

Напомена: Уколико ваш телефон нема свој интернет прегледач са опцијом за скенирање QR кодова, потребно је да имате одговарајућу апликацију за читање QR кодова