03/08/2018 Вести 0

Српско-корејски информатичко приступни центар у оквиру Министарства државне управе и локалне самоуправе уз помоћ ИТ стручњака из Републике Кореје дизајнирао је нову мобилну апликацију која нуди бројне опције, брзе претраге и једноставне погодности! 

Преузмите нову бесплатну мобилну апликацију и већ сада можете брзо и једноставно онлине преко мобилног телефона у сваком тренутку да пратите дешавања, новости и најновије активности СКИП центра, а моћи ћете и међу првима да будете обавештени о актуелним информатичко-технолошким курсевима, ИТ радионицама, те специјализованим компјутерским обукама и предавањима, што значи да ћете бити у прилици да се брзо и лако пријавите за неки од многобројних бесплатних програма које Центар готово свакодневно нуди грађанима. Познато је да се због ограниченог броја места бесплатне обуке које СКИП центар организује брзо попуне.

Нова апликација Српско-корејског ИТ центра доступна је за Андроид уређаје. Потпуно бесплатно је можете преузети преко Google Play продавнице.