03/08/2018 Vesti 0

Srpsko-korejski informatičko pristupni centar u okviru Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave uz pomoć IT stručnjaka iz Republike Koreje dizajnirao je novu mobilnu aplikaciju koja nudi brojne opcije, brze pretrage i jednostavne pogodnosti! 

Preuzmite novu besplatnu mobilnu aplikaciju i već sada možete brzo i jednostavno online preko mobilnog telefona u svakom trenutku da pratite dešavanja, novosti i najnovije aktivnosti SKIP centra, a moći ćete i među prvima da budete obavešteni o aktuelnim informatičko-tehnološkim kursevima, IT radionicama, te specijalizovanim kompjuterskim obukama i predavanjima, što znači da ćete biti u prilici da se brzo i lako prijavite za neki od mnogobrojnih besplatnih programa koje Centar gotovo svakodnevno nudi građanima. Poznato je da se zbog ograničenog broja mesta besplatne obuke koje SKIP centar organizuje brzo popune.

Nova aplikacija Srpsko-korejskog IT centra dostupna je za Android uređaje. Potpuno besplatno je možete preuzeti preko Google Play prodavnice.