28/12/2020 Вести 0

Драги пријатељи и сарадници,

Упркос епидемији ковида-19 која је погодила читав свет у 2020. години, заједничким трудом и радом успели смо да одговоримо изазовима.
Криза је истакла важност дигитализације и јачања електронске управе, увођења иновативних технологија и унапређења информационо-комуникационо-технолошких знања, што у свом раду промовише Српско-корејски информатичко приступни центар.
Година која је за нама показала је да је јавна управа широм света била и те како способна да користећи нове технологије брзо доноси одлуке, да ефикасно комуницира и сарађује са грађанима, да се лакше прилагођава, да може да предвиђа и да буде иновативна.
Српско-корејски информатичко приступни центар који је у оквиру Министарства државне управе и локалне самоуправе наставиће да промовише дигитализацију, ИКТ и иновативне технологије, који ће додатно унапредити приступ пружању услуга, као и саму организацију пословања.
С уверењем да ће свет успети да се избори с епидемијом и да ћемо ускоро да се вратимо нормалним токовима живота, свима вама желимо много среће, успеха и нових знања.
Останите здрави у 2021. години.
Срећна Нова година!

Ваш СКИП центар